Facebook Youtube Linkedin Pinterest Instagram
 • Jouw keuken functioneel en flexibel

  Gepubliceerd: woensdag 20 juni 2018 18:00

  Vroeger was de keuken een aparte ruimte, deze werd voornamelijk gebruikt om de functie ervan: het koken van voedsel als eveneens het nuttigen ervan. Hedendaags word de keuken meer gezien als een deel van de leefruimte, zo krijgt deze een centrale plaats in de woning. Kinderen maken hun huiswerk aan de keukentafel of vrienden komen langs om te aperitieven. Hierom moet de keuken niet allen functioneel zijn, maar ook flexibel.

   

  Onderdeel van de leefruimte

  De dag van vandaag zien we dat de keuken vaak een deel uitmaakt van de leefruimte. Om deze reden is het van toepassing om iets van deze leefruimte door te trekken naar de keuken. We kunnen de link bijvoorbeeld leggen door een rek te plaatsen waarin je boeken of louter decoratie objecten kan plaatsen. De keuze voor donkere kleuren en natuurlijke materialen dragen hiertoe bij. Al biedt een witte keuken in hoogglans het voordeel dat de ruimte groter lijkt, misschien een betere optie als je ruimte wat kleiner is.

  Moderne keuken - Vorselaar

   

   

  Mobiele meubels

  Heb je een kleinere ruimte die je kan benutten als keuken? Dan zijn mobiele meubels de oplossing voor jou!
  Zo kan je werkblad bijvoorbeeld ook gebruikt worden als tafel door een deel te maken dat je kan uitschuiven. Als je wil koken plaats je de twee delen gewoon tegen elkaar zodat het lijkt alsof het één deel is. Tijd om van jouw net bereide maal te genieten? Schuif de twee delen gewoon uit elkaar zodat je een tafel creëert, ben je klaar met eten schuif de delen weer tegen elkaar en klaar. Zeer praktisch, plaats besparend en makkelijk te integreren in jouw leefruimte.

  Mobiele keuken

   

   

   

  Meer ruimte door gebruik van lades

  Lades bieden een maximaal gebruik, een beter overzicht van de producten en een makkelijke toegang. Dankzij het gebruik van lades kan je ook gebruik maken van die onbenutte hoekjes. Geef je toch de voorkeur aan kasten? Kies dan voor kasten met geïntegreerde lades, zo heb je de look van een kast maar de functionaliteit van een lade. Zorg ervoor dat je lades groot genoeg zijn zodat je ook de grote flessen zoals bijvoorbeeld azijn een plek kan geven.

  Keukenlade

   

   

   

  Inspiratie nodig voor jouw keuken? Bekijk alvast onze realisaties op onze website of kom eens langs in onze showroom.