Facebook Youtube Linkedin Pinterest Instagram
 • Toestellen in de keuken, ruimtebesparing

  Gepubliceerd: woensdag 29 augustus 2018 18:00

  Er bestaan veel toestellen met veel functies, denk maar aan al de reclame die op tv of radio voorbij komt. Om al deze verschillende toestellen in jouw woning te plaatsen heb je behoorlijk wat ruimte nodig. Welke opties zijn er nu om deze plaats terug te winnen?

   

   

  SpoelbakkenProjectkeuken

  De vaatwasmachine bestaat toch al enkele jaren op de markt en zijn ook in de meeste keukens geïntegreerd. Daarom is het gebruik van de spoelbak in de keuken minder geworden. Het is dan ook niet meer noodzakelijk om zo’n grote spoelbak in jouw keuken te installeren. Er zijn modellen ontwikkeld met één grote spoelbak waarbij je deze ook makkelijk kan afsluiten zodat het kan dienen als een werkblad. Zo bestaat het ook dat er naast de spoelbak een afsluitbare box wordt voorzien voor het organisch afval.

   

   

  KranenSDshowroom-30

  Uit de alledaagse kraan krijg je koud ofwel warm water. Hedendaags bestaan er ook kranen waaruit je kokend en/of gefilterd water kan tappen. Het enige wat hier extra voorzien moet worden is een boiler. Wat je hiervoor terug krijgt is meer ruimte op jouw werkblad, want een waterkoker en – filter zijn hierdoor onnodig. Het heeft ook zijn voordeling voor het milieu, je krijgt minder afval doordat je geen flessen water meer hoeft te koken. Alleen maar een win-win situatie dus.

   

   

  DampkapModerne keuken dampkap onderbouw Neff - Geel

  Een andere innovatie is gericht op de dampkap: een dampkap met recirculatietechniek. Wat houd dit nu in? Dankzij deze techniek is er geen afvoerbuis naar buiten meer nodig wat weer flexibiliteit biedt bij het plaatsen ervan. Een andere optie zijn kookplaten met een ingebouwde dampkap, waardoor je geen muur, plafond of verlaagd plafond nodig hebt om deze te installeren. Blijf je toch graag bij de traditie, geen probleem! Er zijn opties om de afvoer via de vloer of de kelder te realiseren.

   

   

   

  SD keukens helpt u graag bij het ontwerpen van jouw keuken. Bekijk alvast op onze website wat u van ons mag verwachten. Graag een persoonlijk gesprek? Twijfel niet en neem zeker contact met ons op!