Facebook Youtube Linkedin Pinterest Instagram
 • Uw keukenkasten in poederlak hoogglans?

  Gepubliceerd: woensdag 03 oktober 2018 18:00

  SD Keukens maakt jouw droomkeuken op maat. Voor we aan het maken van die keuken beginnen moeten er een heleboel keuzes gemaakt worden. Uiteraard beschikken wij over mensen die u uitstekend kunnen helpen bij deze keuzes. Zij kennen natuurlijk veel trics en tips om jouw keuken zo gebruiksvriendelijk te maken zonder dat er waarde verloren gaat aan de esthetiek. Zo zal u ook de materialen voor uw keukenkasten moeten kiezen. Ik stel je alvast poederlak hoogglans voor, misschien het perfecte materiaal voor jou.

   

  Combinatie

  Showroom Herentals

  Als jij een bepaalde look wil voor jouw keuken moet je een keuze hebben uit verschillende materialen waarmee je die look kan evenaren. Daarom werd er de poederlak hoogglans op de markt gebracht. Dit materiaal is een alternatief voor een glanzende lakafwerking. Uit een combinatie van poederlakken met hoogglanslakken op MDF is de poederlak hoogglans ontstaan. Het fundament wordt namelijk opgebouwd uit MDF en een poederlak.

   

  De kwaliteiten

  Keuken - Ham

  Uiteraard moet hoogglans op poederlak enkele kenmerken hebben waarvoor dit materiaal aantrekkelijk wordt. Anders zou het in het niets verdwijnen tegenover zijn alternatief, de glanzende lakafwerking. Poederlak hoogglans is een milieuvriendelijk materiaal dat eveneens een hoge chemische en machinale resistentie biedt.

  Kiest u voor poederlak hoogglans dan kiest u voor een naadloze afwerking en geniet u van een hoge kwaliteit. De achterzijde bevat een slijt – en kras vaste poedercoating. Terwijl de voorzijde bestaat uit een strak gepolijste hoogglansafwerking.

   

  De look

  keuken - Herentals

  De materialen opgebouwd uit poederlak hoogglans genieten van een glad en strak uitzicht dat makkelijk te onderhouden is. Het kleurenaanbod is zeer uitgebreid, dus hier zal zeker ook een kleurtje voor jou tussen zitten.
  Kortom kan er gezegd worden dan poederlak hoogglans staat voor kwaliteit, duurzaamheid en een trendy look en feel.

   

   

  Bevindt u zich in de situatie van al deze knopen te moeten doorhakken? Geef ons een seintje of kom langs in onze showroom voor een vrijblijvend gesprek. Samen komen we eruit!