Facebook Youtube Linkedin Pinterest Instagram

Alle keukens zijn 100% op maat

Bij SD Keukens krijg je 100% maatwerk. Al onze landelijke en moderne keukens worden volgens jouw wensen op maat uitgetekend door onze interieurarchitecten. Vervolgens gaan onze schrijnwerkers aan de slag om deze unieke creatie te vervaardigen in ons eigen atelier. 

Samen rond tafel zitten voor jouw project? Kom langs in onze showroom.

De keuken van jouw dromen

Onze keukens worden niet gemaakt op basis van standaardmodules en vaste afmetingen. Onze keukens passen zich tot op de millimeter aan de beschikbare ruimte aan, en niet andersom. Onze interieurarchitecten vertalen jouw wensen en verlangens naar een verrassend en exclusief ontwerp. Elke keuken die wij ontwerpen is uniek.

Geen enkel detail – zowel esthetisch als functioneel – ontsnapt aan onze aandacht. We schaven het ontwerp bij tot jij 100% tevreden bent.

Alle materialen zijn mogelijk

In onze showroom krijg je een mooi beeld van onze mogelijkheden. In principe is niets onmogelijk. Alle hoogwaardige materialen die in een keuken te verwerken zijn – inclusief de afwerkingsmogelijkheden -, kan je bij ons kiezen. Wij begeleiden je graag bij het maken van de juiste materiaalkeuzes.

Maatwerk uit eigen atelier

Jouw droomkeuken krijgt vorm in ons eigen werkatelier. De combinatie van ambachtelijk vakmanschap met computergestuurde machines staat garant voor het perfecte eindresultaat. Vooraleer de plaatsing start, wordt jouw volledige keuken tot in de puntjes voorbereid.

Plaatsing door eigen vakmensen

Ook voor de plaatsing schakelen we eigen vakmensen in. Met minder dan een perfect eindresultaat nemen zij geen genoegen.

 

Moderne keukens op maat

Landelijke keukens op maat