Facebook Youtube Linkedin Pinterest Instagram

Is jouw keuken aan een renovatie toe?

Heeft jouw bestaande keuken zijn beste tijd achter de rug? Schakel dan SD Keukens in voor een complete keukenrenovatie. We vernieuwen niet alleen je keuken, we steken het interieur van de volledige ruimte in het nieuw. De volledige keukenrenovatie gebeurt voor jou stressvrij en zorgeloos, gebaseerd op heldere en transparante afspraken.

Samen eens rond tafel zitten? Kom langs in onze showroom.

Vooraleer jouw keukenrenovatie van start gaat, ontvang je een totaalofferte. Deze offerte beschrijft gedetailleerd alle kostenposten. Zo weet je vooraf wat je volledige keukenrenovatie zal kosten, zonder onaangename verrassingen.

Hoe verloopt jouw keukenrenovatie?

  1. In de eerste fase gaat ons volledige aandacht naar het ontwerp en de vormgeving. Onze interieurarchitecten onderzoeken de technische mogelijkheden van de ruimte en bespreken met jou eventuele structurele aanpassingen. We vertalen jouw keukendromen naar een verrassend, exclusief ontwerp. Wil je een landelijke of een moderne keuken? Alles kan! De ontwerpfase is nog geheel vrijblijvend.
  2. In de volgende fase ontvang je de totaalofferte met een gedetailleerde omschrijving van elk onderdeel van de keukenrenovatie, inclusief afbraak van je bestaande keuken.
  3. Elke keukenrenovatie begint met het verwijderen van de bestaande keuken. Ook vloer en plafond breken we uit wanneer je nieuwe keuken dit vereist. Heeft de ruimte nood aan structurele aanpassingen? Nu is het moment aangebroken.
  4. Alle technische leidingen voor elektriciteit en water worden door onze vakmensen naar de juiste posities gebracht.
  5. We installeren de nieuwe vloer die perfect past bij je nieuwe keuken.
  6. We werken het interieur structureel af: nieuwe plafonds, voorzetwanden,…
  7. We installeren en plaatsen je nieuwe keuken. Onze eigen vakmensen werken jouw droomkeuken tot in de puntjes af. Alles is maatwerk uit eigen atelier. Eventuele aanpassingen worden meteen uitgevoerd.