Facebook Youtube Linkedin Pinterest Instagram

Exclusieve landelijke keukens met een authentieke uitstraling

In een landelijke keuken kom je ’s avonds na een drukke en stresserende werkdag heerlijk tot rust. SD Keukens ontwerpt en maakt een landelijke keuken die perfect past in je interieur en aansluit bij je bouwstijl. Geen enkel detail ontsnapt aan de aandacht van onze keukenontwerpers. Ieder element van je keuken staat in het teken van een warme en authentieke uitstraling. Je mag rekenen op maatwerk, perfect passend bij jouw landelijke woning.

Samen rond tafel zitten voor jouw project? Kom langs in onze showroom.

Vakmanschap voor jouw landelijke keuken

Zeker bij een landelijke keuken speelt ambachtelijk vakmanschap een grote rol. We werken maximaal met natuurlijke materialen. Deze vragen de nodige manuele bewerkingen totdat ze volledig in jouw keuken passen. Denk maar aan eiken deurtjes die perfect moeten worden geborsteld, gezandstraald en gekleurd.

Maatwerk voor jouw landelijke keuken

Gelakt of volledig in eik? Deurtjes met groefjes, kaderdeurtjes of deurtjes met glas? Een rustiek arduinen werkblad? Prachtige handgrepen? Voor elke landelijke keuken bieden we maatwerk, perfect passend bij jouw interieur. We kijken dus verder dan je keuken alleen. Indien gewenst zorgen we voor bijpassende binnendeuren, verlichting of muurtegeltjes. Je mag rekenen op een totaalservice.

Passende keukentoestellen

Niets past beter in een landelijke keuken dan een prachtig kookfornuis van … Boretti. Het is slechts één van de talrijke elementen die in jouw landelijke keuken een meerwaarde bieden.