Facebook Youtube Linkedin Pinterest Instagram

Strakke en stijlvolle moderne keukens

Bij een moderne keuken overweegt de eenvoud en de strakke belijning. De keukenontwerpers van SD Keukens weten perfect hoe ze een moderne keuken op maat van jouw interieur moeten creëren. Daarbij gaat veel aandacht naar een perfecte uitlijning.

Samen rond tafel zitten voor jouw project? Kom langs in onze showroom.

Eenvoud primeert

Een moderne keuken is strak en stijlvol. Dit betekent veel vlakke oppervlaktes zonder handgrepen. Vaak gebruiken we inwendige schuiven. Deze garanderen enerzijds een maximaal opbergvermogen, anderzijds zitten er verschillende schuiven weggestoken achter één kastdeur.

Niet toevallig zijn wit en zwart populaire kleuren om te combineren bij een moderne keuken. Wat dacht je trouwens van een moderne eiken tafel in je moderne keuken? Een prachtig accent, toch?

Moderne keukens worden steeds meer uitgerust met een vrijwel onzichtbaar geïntegreerde dampkap in het werkblad. Ook dit verhoogt de eenvoud en de lichte uitstraling van je keuken.

De perfecte afwerking

Al onze moderne keukens zijn 100% maatwerk, vervaardigd in eigen atelier. De afwerking van de keukenkastjes gebeurt met poederlak, satijnlak of laminaat. Wie houdt van een onderhoudsvriendelijke keuken, die kiest voor poederlak. Deze lichtkorrelige naadloze afwerking is bijzonder gemakkelijk afwasbaar, je ziet bovendien nergens een afgeplakt randje.