Facebook Youtube Linkedin Pinterest Instagram

De perfecte oplossing voor koper en projectontwikkelaar

Projectontwikkelaars verwachten een kwaliteitsvolle keuken die binnen het budget past én op tijd wordt geplaatst. Kopers dromen van een prachtkeuken in hun nieuwe eigendom, aangepast aan hun individuele wensen. SD Keukens vult beide verwachtingspatronen perfect in. Bij projectkeukens werken we flexibel samen zoals de projectontwikkelaar het wil. 

Samen rond tafel zitten voor jouw project? Kom langs in onze showroom.

1. Eén project, meerdere keukens. Wij zorgen ervoor!

Sommige projectontwikkelaars bepalen zelf welke keuken elk appartement krijgt. Meestal willen ze qua stijl en uitwerking dezelfde keukens in het volledige appartementsgebouw, telkens aangepast aan de verschillende ruimtes.

SD Keukens vult deze behoefte perfect in. Wij ontwerpen budgetvriendelijke keukens die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen én passen bij de bouwstijl van je gebouw. Bovendien mag je rekenen op een uitstekende naservice.

Aangezien wij maatwerk plaatsen uit eigen atelier, garanderen we altijd de afgesproken timing.

2. Wij nemen de klantenbegeleiding op ons

In sommige situaties krijgen kopers de mogelijkheid om de voorgestelde keuken volledig aan te passen en up te graden volgens hun wensen. In die situaties ontvangen wij de kopers in onze showroom waar we hen wegwijs maken doorheen de mogelijkheden.

Onze interieurontwerpers bespreken de ontwerpaanpassingen of zoeken naar andere oplossingen binnen het afgesproken budget. Wij nemen in deze formule de volledige klantenopvolging op ons. Ook hier garanderen we maatwerk uit eigen atelier, perfect geplaatst volgens de afgesproken timing.